Awang's FotoPage

By: Adzurif Awang

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Friday, 18-Jul-2008 12:39 Email | Share | | Bookmark
Bali, May 2008

Purify
Mesmerized
Where is my meal...
View all 18 photos...
Salam,

Eeyyaaaaarrrgghhhh... Lama btol tak meng-apdet gambau2 yg dah lama bersarang dalam external HD aku... So, nie ada a few pics yg aku nak share kt semua - Trip to Bali (mau pegi lagi, huhu..)


Thursday, 31-Jan-2008 09:51 Email | Share | | Bookmark
Esok cuti weh..!! Jom gi KLCC..

KLCC_01
KLCC_02
KLCC_03
View all 8 photos...
1 February is a Federal Territory Day, so.. sape2 yg bkerja kat 3 wilayah neh (W.Persekutuan, W.P.Labuan & W.Putrajaya) leh la menikmati cuti sehari.. Yg hari sabtu x keje (mcm aku), berbahagialah hendaknya, leh coti2 sampai ahad.. YEA - YEH..!!

Dulu aku rajin gak lepak2 + cuci mata + amek gambor kt KLCC.. skg neh dah x brape rajin la plak sila2 la komen pics yg aku shoot + edit sket2 neh... Meceeehh...

Eh, lupe plak.. Slamat bercuti yek..!


Wednesday, 30-Jan-2008 14:13 Email | Share | | Bookmark
Saje-saje upload..

Lepak sat..
Korban 2007
Point to fade..
Ermm.. saje selongkar gambar2 lama, edit sket je (coz x reti)

Pic #1 : Amek kat KLCC Park. Memula shoot dari jauh, pastu bila dah naik hantu baru berani masuk dalam.. Ada lagi few snaps of budak kecik neh, tapi yg neh aku suka bebenor..nampak dia macam 'cool' jer...

Pic #2 : Hari Raya Haji 2007.. Dah lama gak x tengok orang wat korban, almost 8 years kot .. edit sket2, crop.. pastu dah siap

Pic #3 : Neh aku shoot kat opish je. Pensil tu yg jadi subject, awek kat belakang tu wat perhiasan jer (sori aiza..)

... next entry, lambakan gambo2 KLCC


Tuesday, 29-Jan-2008 11:52 Email | Share | | Bookmark
Ramadhan 2007

huhuhu... tembam
alah ciaaann...
hehehe...
View all 5 photos...
Cubaan awal, neh pics dolu2.. aku shoot kt Masjid India masa bulan puasa last year.. punya la ramai manusia.. dengan panasnye lagi, haus lagi, lapo pun yea jugak.. puasa kaaann

Kesian tengok budak2 kecik neh, nak raya punya hal...terpaksa ikut parents bershopping..


Sunday, 27-Jan-2008 10:45 Email | Share | | Bookmark
Perasmian fotopages ku (akhirnye...)

Intro de Retro..
Salam...

Rasenye, dah lama sangat mengidam nak ada fotopages neh Dan ada banyak pics yg dolu-dolu yg akan di previewkan kat sini.. Segala komen amat dihargai, dan segala kutukan... err..aku tunggu korang kat simpang!!

Anyway.. Photography is an Art.. Art is Ad... Ad is Adzurif... Adzurif, wey aku laa....!

Enjoy!!!


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net